Felhívom tisztelt pácienseim figyelmét, hogy április 27-május 2. között, valamint május 8-12. között szabadságon leszek. Ezeken a napokon nem lesz rendelés, konzultáció, valamint receptet sem tudok írni.
Július és augusztus hónapokban a rendelés szünetel, receptet néhány napos átfutással tudok írni, ezért kérem a receptigényeket időben leadni.

Telefonon időpontot egyeztetni, lemondani, általános információt és receptet kérni, hétfőn és szerdán 8-10 óra között, valamint csütörtökön és pénteken 16-18 óra között lehet Molnár Gabriellánál a +36302575966-os számon. Egyéb időpontokban kérjük írjon emailt a rendelo@gyermekpszichiater.hu címre, rövid időn belül válaszolunk.

A rendelőben személyes találkozóra hétfői és szerdai napokon van lehetőség, kizárólag teljesen egészséges szülők és gyermekek számára. A 15 és 16 órás időpontokra várom új pacienseimet az első vizsgálatra, a 17 és 18 órás időpontokon tartom a terápiás órákat és a kontrollokat.
Online konzultációra csütörtökönként van lehetőség interneten (WhatsApp / Viber / Skype) vagy telefonon. Ez esetben fizetés átutalással, Revoluttal vagy bankkártyával (online) történhet.
Mindkét típusú rendelésre be lehet jelentkezni itt a honlapon is.

Call Now Button